Taas näin pian taas täällä!!! Jippee!

Tänään paukahti yks rakennekynsi irti, joten kirjottaminen on 10% helpompaa! Hahaa! No ylihuomen on huoltoaika, joten eipä tässä niin hätiä. Hyvin ovat kestäneet, kun ovat olleet jo pari viikkoa yliaikaa…

Olemme sunnuntaissa, päivämäärältään 11.2. Aamulla mentiin lasten kanssa kirkkoon. Kirkon jälkeen mentiin lasten kanssa synttäreille.

Olikin kivat syndet!  Mentiin ekaks nimittäin leffaan! Mentiin kattoo Sharlotte’s Web. Sellanen leffa ihan oikeilla ihmisillä ja eläimillä, mut eläimet puhu. Tuo oli A:n ja L:n eka kerta elokuvissa. Luultiin et A ois se joka pelkää, mut se oliki L. L lähti äitinsä kanssa ulos ja aattelin, et ne tulee kohta takas. A pelkäs alussa, kun teatterissa tummeni ja tuli alkuun esittely jostain toisest leffast, joka oikeest oli pelottava! A tulikin mun syliin istuu ja siinä muuten istu koko leffan ajan. Ihan niin, et alko jalkoja puuduttaa lopuks! =)

Minä siellä rupesin nyyhkyttämään siinä vaiheessa ku hämähäkki kuoli!!!!!!!!!  Piilouduin A:n selän taa ja nauroin samal, et minä täällä lasten keskellä poraan!!! No kun on niin mukana tarinassa… Se oli kaunis ja surullinen tarina!

L:ää ja äitiä ei näkyny koko leffan ajan. Mutta kun oltiin menos ulos, ne oli siin ja sanoivat olleensa takana istumas. Sitä ennen olivat vaan hakeneet L:lle poppareita, kun se oli eka pelänny. Mut mekin saatiin poppareita A:n kaa! Siellä oli lapsille kiertämässä popparirasia.

Leffan jälkeen mentiin viereiseen PizzaHutiin syömään, koko syndeporukka. Synttärisankarille sammutettiin valot paikasta hetkeks. Ja synttäriporukassa olikin kolme sankaria (!!!), joten onnittelulaulu laulettiin kolme kertaa!

Lapset istu omassa pitkässä pöydässään syömässä, ja vanhemmat omissaan. "Meitä" vanhempia ei niin paljon ollukaan, ei läheskään kaikkien lasten.

Kuuntelin vanhempien keskusteluita, ja perheen äiti sano, et syö aina lasten kanssa. No ei kyllä syöny… Aamusin melkeen aina eri aikaa ja viikonloppuisinkin aamupalan tosi harvoin meiän kaa. Lounaan ja illallisen ehkä viikonloppusin. Mä söisin useemmin lasteni kanssa… =)

Kun päästiin syndeiltä kotiin (minä täynnä pizzaa ja kakkua…! ) lähin J:n kaa metrolla keskustaan. Mentiin lähel Bond Streetiä olevaan Starbucks Coffeeseen. J:n kaveri oli siel töis, niin saatais ehkä halvemmat kaakaot!

Kun käveltiin Oxford Streetillä, sunnuntai-iltana, en ollu uskoa silmiäni. Ekan kerran näin Lontoon pääkadun hiljasena!! Ihan kuin Suomes jossain sunnuntai-iltana!   ;D

No J tilas meil sit ISOT kaakaot. Hasselpähkinä sellaset, kun ihastuin siihen DP:n suosittelemana. Ja sit mustikkajuustokakku! Joka oli aika hervottoman iso palanen…! Mentiin alakertaan syömään iltapala. Mones paikas on ala- tai yläkerta, sillee yhtäkkii jossain piilosta pääsee sinne! Tuol oli sohvat ja kaikki, oli tosi olkkarimainen, tunnelmainen!

Hetken perästä oltiin aivan ähkyinä, ja vielä oli mässättävää! Hasselpähkinä ja juustokakku on vähän liian makee yhdistelmä! =/ Pidin niistä noin niin kuin pienemmässä määrin… Se VALTAVA kaakao oli ihan ylimakee!!!! Mutta hyvää, sitä en kiellä! ;D  J otti osan kakustaan kotiin, mä ahmin väkisin kaikki siel! Hyvät sohvat oli maata ahminnan jälkeen maha pullollaan! Oltiin ihan väsyjä ja oltais voitu jäädä nokosille sinne!

Soitin IN:lle, jos ois ollu keskustas. Ei ollu, ja mentiin sit J:n kaa bussilla kotio päin. IN sano, et voi kyl heittää mut pysäkiltä kotiin, sateli vähän ja hän on siel lähettyvillä. No niin sitten. Juteltiin joku tunti/pari meiän kotikadulla autossa, aika vaan vierähti.